Après-ski Feest Arrangementen

De Après-skikelder is uitermate geschikt voor après-ski feesten, maar ook voor themafeesten, personeelsfeesten, jubileumfeesten en allerlei andere feesten in Brabant.

Eten en drinken, eenvoudig of uitgebreid. Uiteraard regelen we ook graag een echte après-ski artiest tijdens een après-ski feest arrangement. Alles is mogelijk. Eén feestelement staat bij ons vast: de sfeer is 100% Tirol.

Gezellige Après-ski Feesten

Bekijk hieronder in 360° hoe gezellig onze Après-skikelder er uit ziet! Stel u voor dat uw après-ski feest hier wordt gegeven. Zet de muisaanwijzer boven de foto en gebruik het scroll-wieltje van uw muis.

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Voorbeelden van feest arrangementen

De Après-skikelder is geschikt voor bijna elk feestje. Bent u de "gelukkige" voor de organisatie van een après-ski feest? We hebben hier enkele voorbeelden van feesten die mogelijk zijn in onze zaal.

Wilt u een andere soort feest organiseren? Geen probleem, neem gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Feest arrangement informatie

Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden voor een après-ski feest voor uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of huwelijksfeest via 0499-57 55 66 of de contactpagina.

Op naar de top?
Daal liever af naar de Après-skikelder voor de leukste feest arrangementen!

Facebook Apres ski kelder Twitteren logo Google+ Apres ski kelder