Après-ski Feest Arrangementen

De Après-skikelder is de leukste feestlocatie uit Oirschot en omgeving. Bij ons kun je terecht voor de gezelligste après-ski feesten, maar ook voor themafeesten, personeelsfeesten, jubileumfeesten en allerlei andere feesten in Brabant. Wil je komen eten en drinken, eenvoudig of uitgebreid het kan allemaal bij dé gezelligste kelder van Brabant. Uiteraard regelen we ook graag een echte après-ski artiest tijdens een après-ski feest arrangement. Alles is mogelijk. Eén feestelement staat bij ons vast: de sfeer is 100% Tirol.

Gezellige Après-ski Feesten

Ben je benieuwd hoe onze Après-skikelder eruit ziet? Bekijk de 360° foto die hieronder staat dan snel. Stel je voor dat je après-ski feest hier wordt gegeven. Zet de muisaanwijzer boven de foto en gebruik het scroll-wieltje van je muis.

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Voorbeelden van feest arrangementen

De Après-skikelder is een geschikte plek voor bijna alle feestjes. Ben je de "gelukkige" voor de organisatie van een après-ski feest? We hebben hier een lijstje met enkele voorbeelden van feesten die mogelijk zijn in onze gezellige zaal.

Wilt u een andere soort feest organiseren? Geen probleem, neem gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Feest arrangement informatie

Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden voor een après-ski feest voor jouw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of huwelijksfeest via 06-152 611 41 of via de contactpagina.

Op naar de top?
Daal liever af naar de Après-skikelder voor de leukste feest arrangementen!

Facebook Apres ski kelder