Bedrijfsfeesten

Uw bedrijf heeft binnenkort wat te vieren: een zakelijke mijlpaal misschien, een zoveel jarig bestaan, het binnenhalen van een grote order, een afscheid of 'gewoon' het jaarlijkse bedrijfsfeestje voor alle medewerkers. Als blijk van waardering of ter versterking van het onvolprezen 'wij'- gevoel? En nu bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsfeest locatie voor uw specifieke onderneming.

Welkom bij de Après-skikelder! De bedrijfsfeesten locatie bij uitstek!

Want, wat de aanleiding voor uw bedrijfsfeest in Brabant ook moge zijn, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij organiseren bedrijfsfeesten voor iedere smaak … en elke beurs. Maar het resultaat is altijd unaniem enthousiasme bij de feestgangers.

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Bedrijfsfeest Brabant

Zoekt u een originele, spetterende bedrijfsfeest locatie met volop faciliteiten voor zowel een zakelijke noot als een speels moment, een rustig gesprekje of juist even lekker losgaan op leuke muziek, voor speeches, sketches, spelletjes of optredens, dan is uw zoektocht nu voorbij. Zeker als u uw bedrijfsfeest in Brabant, en meer specifiek het bedrijfsfeest in Eindhoven of omgeving wilt organiseren, kom dan naar de Après-skikelder in Oirschot. Wij zijn van alle markten thuis (overige apres ski feest arrangementen).

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Direct informatie aanvragen

Bent u nieuwsgierig geraakt over de bedrijfsfeesten in onze Après-skikelder? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel nu naar 0499 - 57 55 66 of ga naar de contactpagina van onze website.

Facebook Apres ski kelder Twitteren logo Google+ Apres ski kelder