Feestlocatie Brabant

Zeg "wintersport" en meteen zie je beelden voor je van blije, feestvierende mensen. Gezellig samenzijn, na een dagje inspanning en ontspanning in de sneeuw, met een hapje en een drankje in een rustieke houten berghut. Wie zou hier niet bij willen zijn…? Iets voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of huwelijksfeest misschien?

Maar op sneeuw of vrieskou hoef je bij ons niet te wachten! Feestlocatie De Après-skikelder ontvangt elk gezelschap voor alle soorten feesten met open armen, sneeuw of geen sneeuw!

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Deze feestlocatie ligt in Brabant, in het pittoreske "winterse" Oirschot om precies te zijn. De feestlocatie is erg geschikt voor uiteenlopende feesten, omdat u de ruimte erg knus en afgesloten is. U waant zich tijdelijk in een leuk gedecoreerde Apres-ski-hut en u geniet alleen maar van het feest, samen met uw vrienden, familie of collega's.

De kelder is voorzien van alle voorzieningen die horen bij een feestlocatie in Brabant, zoals een mooie bar, gezellig (en verkleed) personeel en veel zit- en sta-mogelijkheden voor de gasten. Achter de feestlocatie is een ruime parkeerplaats voor al uw gasten.

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Informatie aanvragen over deze locatie in Brabant

U bent vast benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van deze bijzondere feestlocatie in Brabant? Stuur ons simpelweg een e-mail of bel even naar: 0499 - 57 55 66.

Facebook Apres ski kelder Twitteren logo Google+ Apres ski kelder