Feestlocatie Brabant

Denk aan "wintersport" en meteen denk je aan feestvierende, vrolijke mensen. Gezellig samen ontspannen na een dagje vol inspanning, actie en sport, met een hapje en een drankje in een rustieke houten berghut. Wie zou dit nou niet willen? Misschien iets voor je bedrijfsfeest, personeelsfeest of huwelijksfeest?

Maar op sneeuw of vrieskou hoef je bij ons niet te wachten! Feestlocatie De Après-skikelder ontvangt elk gezelschap voor alle soorten feesten met open armen, sneeuw of geen sneeuw! Wij maken er altijd een feestje van.

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

De Après-skikelder ligt in Brabant in het pittoreske "winterse" Oirschot. De feestlocatie is erg geschikt voor uiteenlopende feesten, omdat de ruimte erg knus en afgesloten is. Je waant je in de kelder in een leuk gedecoreerde Apres-ski-hut en je kan volop genieten van het thema feest, samen met je vrienden, familie of collega's.

De kelder is voorzien van alle voorzieningen die horen bij een echte feestlocatie in Brabant, zoals een mooie bar met heerlijke dranken, gezellig (en verkleed) personeel en veel zit- en sta-mogelijkheden voor de gasten. Achter de feestlocatie is een ruime parkeerplaats voor al je gasten.

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Informatie aanvragen over deze locatie in Brabant

Ben je benieuwd naar onze feestlocatie? Neem dan vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden en prijzen van deze bijzondere feestlocatie in Brabant graag met je! Stuur ons simpelweg een e-mail of bel even naar: 06-152 611 41.

Facebook Apres ski kelder