"Wat was de mooiste dag van je leven?" Op deze vraag krijg je, na uiteraard "De geboorte van mijn kind" als iemand al mama of papa is, bijna altijd als antwoord: "Mijn trouwdag"!

Een huwelijksdag is dan ook onvergetelijk en erg bijzonder. Er wordt soms maandenlang naartoe geleefd, alles wordt minutieus gepland en voorbereid tot in het kleinste detail, want op die heuglijke dag mag er echt niets mis gaan. De jurk, het trouwpak, de ceremonie, het huwelijksfeest … Alles moet perfect!

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Huwelijksfeesten

Na het ja-woord is het huwelijksfeest het hoogtepunt van de dag. Familie, vrienden en kennissen zijn uitgenodigd. De spanning valt zichtbaar van het bruidspaar af: het feest kan eindelijk beginnen!

Bij het organiseren van huwelijksfeesten komt heel wat kijken, maar de Après-skikelder neemt graag alle zorgen uit handen. Lekker eten, drinken, een gezellige ambiance, de juiste muziek… Je kunt het gerust aan ons over laten.

Huwelijksfeest locatie

De Après-skikelder aan de Markt in Oirschot is dé perfecte huwelijksfeest locatie. Oirschot noemt zichzelf 'een monument in het groen', en niet zonder reden. Een prachtige groene bosrijke omgeving met maar liefst elf natuurgebieden, twee beschermde dorpsgezichten, de oude gotische Sint-Petruskerk, waar in de afgelopen vijf eeuwen al talloze huwelijken voltrokken werden, de vele monumenten. Kortom, een inspirerende omgeving voor vele kunstenaars. En een heerlijke plek om ook jouw huwelijksdag te vieren. Vlak bij de A58, onder de rook van Tilburg en Eindhoven en dicht bij 's-Hertogenbosch, is onze Après-ski hut voor iedereen uitstekend bereikbaar en uitermate geschikt voor gezellige huwelijksfeesten of andere après ski feesten.

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Informatie over huwelijksfeesten

Ben je benieuwd hoe een huwelijksfeest eruit kan zien in de Après-skikelder? Neem dan contact op met onze huwelijksfeest locatie in Oirschot: 0499 – 575 300. Wij staan al te trappelen om een geslaagd huwelijksfeest te organiseren!

Facebook Apres ski kelder