Jubileumfeest

Een jubileum is een heuglijk moment, een monument in de tijd voor de direct betrokkenen. Een dag waar lang naar wordt uitgekeken en een feest om, achteraf, nog vaak nagenietend aan terug te denken. Dus voor u, organisator van het jubileumfeest, ligt de lat best hoog

Jubileum organiseren

Een jubileum organiseren is dan ook geen peulenschil. Jubileumfeest ideeën, locatie, uitnodigingen, eten en drinken… Overal moet over nagedacht worden. Ja, er komt heel wat bij kijken. Maar wij van de Après-skikelder helpen u graag bij het organiseren van uw onovertroffen jubileumfeest.

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Ideeën jubileum

Ideeën voor een geslaagd jubileumfeest zijn er te over. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u beslist aan het ultieme jubileumfeest idee helpen. Wat vindt de jubilaris leuk, wat is zijn/haar hobby? Van welke muziek houdt hij/zij? Gaan we terug in de tijd, of blikken we juist vooruit naar de toekomst? Bij onze Après-ski hut kunt u werkelijk alle kanten op. Maar u kunt het ook heerlijk rustig houden als u dat liever wilt. U zegt het maar! Wij zorgen ervoor.

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Informatie aanvragen jubileumfeest

Neem simpelweg contact met ons als u benieuwd bent naar de ideeën voor een jubileum of voor andere leuke après ski feest arrangementen. Bel naar 0499 - 57 55 66 of ga naar onze contactpagina.

Facebook Apres ski kelder Twitteren logo Google+ Apres ski kelder