Jubileumfeest

Een jubileum is een heuglijk moment, een monument in de tijd voor vrienden, familie, collega’s en kennissen. Een dag waar lang naar wordt uitgekeken en een feest om, achteraf, nog vaak aan terug te denken. Dus voor jou, als organisator van het jubileumfeest, ligt de lat best hoog. Je wil natuurlijk dat iedereen met een fijn gevoel terug kijkt op deze mooie dag.

Jubileum organiseren

Een jubileum organiseren is dan ook niet eenvoudig. Jubileumfeest ideeën, locatie, uitnodigingen, eten en drinken… Aan alles moet gedacht worden. Ja, er komt heel wat bij kijken. Maar wij van de Après-skikelder helpen jou graag bij het organiseren van je onovertroffen onovertroffen jubileumfeest.

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Ideeën jubileum

Wij kunnen je helpen met een geslaagd jubileumfeest. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij je beslist aan het ultieme jubileumfeest idee helpen. Wat vindt de jubilaris leuk, wat zijn zijn/haar interesses? Van welke muziek houdt hij/zij? Gaan we terug in de tijd, of blikken we juist vooruit naar de toekomst? Bij onze Après-ski hut zijn alle themafeesten mogelijk. Je kunt het zelfs rustig houden als je dat liever wilt. Je zegt het maar! Wij zorgen ervoor.

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Informatie aanvragen jubileumfeest

Neem simpelweg contact met ons op als je benieuwd bent naar de ideeën voor een jubileum of voor andere leuke après ski feest arrangementen. Bel naar 06-152 611 41 of ga naar onze contactpagina.

Facebook Apres ski kelder