Personeelsfeesten in sfeer

Zeg "wintersport" en meteen zie je beelden voor je van blije, feestvierende mensen. Gezellig samenzijn, na een dagje inspanning en ontspanning in de sneeuw, met een hapje en een drankje in een rustieke houten berghut. Wie zou hier niet bij willen zijn…? Iets voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest misschien?

Maar op sneeuw of vrieskou hoef je bij ons niet te wachten! Onze Après-skikelder ontvangt elk gezelschap voor personeelsfeesten met open armen, sneeuw of geen sneeuw!

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Personeelsfeest Brabant

Een leuk, origineel personeelsfeest organiseren valt zeker niet mee. Vaak worden toch de geijkte paden bewandeld en men 'heeft alles al wel een keer gezien of gedaan…". Dus, mag het personeelsfeest een keertje iets totaal anders zijn? Zoals zingend met z'n allen rond de robuuste bar, met een heerlijk winters drankje binnen handbereik? Met ruimte voor leuke spelletjes, speeches of activiteiten? Of hossend door ons feestcafé of dansend op vrolijke Oostenrijkse tirolermuziek? Het kan allemaal in onze gezellige Après-ski hut in Brabant. Want onze feestkelder is een superleuke personeelsfeest locatie in Brabant, waar iedereen lekker zichzelf kan en mag zijn. De Après-skikelder staat garant voor een geslaagd personeelsfeest, voor alle leeftijden. Even heerlijk ontspannen na een dag hard werken!

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Personeelsfeest Eindhoven

Bent u dus op zoek naar een feestlocatie in Brabant voor een personeelsfeest bij Eindhoven of, zich iets ruimer oriënterend, een personeelsfeest in Brabant, dan is uw zoektocht nu voorbij. Wedden dat de Après-skikelder in Oirschot onherroepelijk in de smaak zal vallen? We weten dat er nog lang over nagepraat zal worden… Want wij beloven u een fantastisch themafeest, samen met uw collega's of personeel. Bel of mail ons voor meer informatie.

Facebook Apres ski kelder Twitteren logo Google+ Apres ski kelder