Personeelsfeesten in sfeer

Als je denkt aan "wintersport" denkt je toch ook aan feestvierende mensen, après-ski feesten en aan vrolijke mensen? Gezellig samenzijn, na een sportief dagje inspanning en ontspanning in de sneeuw, met een hapje en een drankje in een rustieke houten berghut. Wie heeft hier nou geen zin in? Iets voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest misschien?

Maar op sneeuw of vrieskou hoef je bij ons niet te wachten! Onze Après-skikelder ontvangt elk gezelschap voor personeelsfeesten met open armen, sneeuw of geen sneeuw!

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Personeelsfeest Brabant

Een vrolijk, gezellig personeelsfeest organiseren valt zeker niet mee. Vaak worden toch de geijkte paden bewandeld en men 'heeft alles al wel een keer gezien of gedaan…". Dus, mag het personeelsfeest een keertje iets totaal anders zijn? Zoals zingend met z'n allen rond de robuuste bar, met een heerlijk winters drankje binnen handbereik? Met ruimte voor leuke spellen, speeches of activiteiten? Of hossend door ons feestcafé of dansend op vrolijke Oostenrijkse tirolermuziek? Het kan altijd in de leukste Après-ski hut in Brabant. Want onze feestkelder is dé ideale plek voor een personeelsfeest locatie in Brabant, waar iedereen lekker zichzelf kan en mag zijn. De Après-skikelder staat garant voor een geslaagd personeelsfeest, voor alle leeftijden. Even heerlijk ontspannen na een dag hard werken!

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Personeelsfeest Eindhoven

Zoek je een leuke feestlocatie in Brabant? Bekijk onze feestlocatie voor een personeelsfeest in de buurt van Eindhoven dan snel! Wedden dat de Après-skikelder in Oirschot bij alle feestgangers in de smaak zal vallen? We weten dat er na het leuke feest nog lang over nagepraat zal worden… Want wij beloven u een fantastisch themafeest om nooit te vergeten. Samen met jouw collega's of personeel. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Facebook Apres ski kelder