4,5/5  | Beoordelingen |
4.5/5

sfeerimpressie

beleef de sfeer van de après skikelder

Stap binnen en laat je betoveren door de warme sfeer en knusse ambiance die je meteen in de feeststemming brengen.

Op zondagmiddag is onze après-skikelder dé plek waar vrienden en families samenkomen voor een heerlijke lunch. Geniet van hartverwarmende gerechten en traditionele lekkernijen, geserveerd met een glimlach. Proef de smaken van de Alpen en laat je verwennen door onze gastvrijheid. Na de lunch starten we elke zondag om 16:00 met de meest gezellige après ski van Brabant.

Maar onze après-skikelder is meer dan alleen een plek om te lunchen. Heb je iets te vieren? Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of gewoon een spontaan samenzijn, je kunt de kelder ook afhuren voor jouw eigen feest of evenement. De rustieke inrichting en de authentieke sfeer zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

DE APRÈS SKIKELDER DE APRÈS SKIKELDER DE APRÈS SKIKELDER DE APRÈS SKIKELDER DE APRÈS SKIKELDER DE APRÈS SKIKELDER DE APRÈS SKIKELDER DE APRÈS SKIKELDER DE APRÈS SKIKELDER

elke zondag: lunch & après ski

Henkiebb Camcrane
Fantastisch leuk café
Patrick van Summeren
Hele sfeervolle en mooie locatie om gezellig te feesten. Alles in de stijl en drank word zoals het hoort in pullen geserveerd. Er zijn diverse artiesten komende tijd geboekt op deze locatie dus een aanrader om eens lekker een fransje te komen doen hier.
Jos van Heesch
Een geweldige locatie voor feesten met Brabantse gastvrijheid. In Oostenrijkse sferen. In een woord geweldig.
Jan Neggers
Goed verzorgt

instagram

openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Lunch: vanaf 12:00 | Après ski: vanaf 16:00

Iets te vieren? Wij stellen u zeker niet teleur. Maak nu uw reservering compleet en dan zien we u graag terug bij de Après Skikelder.