Themafeesten

Voor themafeesten is de Après-skikelder de ideale plek. De juiste ambiance, onze snelle en vriendelijke bediening, de aan jouw thema aangepaste aankleding, hapjes, drankjes, themamuziek… Aan alles wordt gedacht om van jouw themafeest een onvergetelijk dag te maken. Jouw themafeest wordt bovendien compleet verzorgd door de Apres skikelder. Je hoeft alleen nog maar van het feest te genieten. Altijd gezellig, uniek en altijd verrassend, maar bovenal: beregezellig!

De kleine Apres-ski kelder feest arrangementen
De kleine Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 25 personen

 

Themafeesten in Brabant?
Kom naar Oirschot!

Zoek daarom niet verder als je een themafeest in Brabant wilt organiseren, of denkt aan een themafeest in regio Eindhoven. Wij staan graag voor je klaar in onze eigen supergezellige feestkelder, onder de rook van Tilburg en Eindhoven.

Apres ski feest arrangementen

De Après-skikelder in 360° voor feesten vanaf 50 personen

 

Leuke en vooral spannende themafeesten zoals, enge feesten, Caraïbische feesten, Tiroler themafeesten, een Goud-van-Oud themafeest, 80’s feesten, 90’s feesten noem het maar op. De Après-skikelder staat garant voor de allerleukste themafeesten van Brabant, ideaal voor personeelsfeesten, verjaardagsfeestjes en jubileumfeesten. Zoek niet langer naar feest arrangementen en mogelijkheden voor themafeesten in Eindhoven maar kom naar Oirschot voor een onvergetelijk themafeest.

Informatie aanvragen over een themafeest Brabant? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0499 - 57 55 66 of stuur ons een bericht.

Facebook Apres ski kelder Twitteren logo